Kurz RT nebo školení dle Vyhlášky 50 nikdy nebylo jednodušší

30.11.2015 10:13

Obáváte se vy sám, nebo vaši zaměstnanci, absolvování odborného kurzu nebo školení dle Vyhlášky 50? My vám garantujeme, že Kurz RT a školení dle Vyhlášky 50, které projdete právě s námi, zvládne bez problémů opravdu každý, kdo si k dané problematice alespoň trochu přičichl. Pod vedením zkušených lektorů vás v prostorech vašeho pracoviště nebo dle domluvy, připravíme na úspěšné absolvování požadovaného kurzu RT nebo školení.

Můžete se objednat na kurz buď telefonicky, nebo e-mailem, zvolíte si nejvhodnější období a nahlásíte předpokládaný počet účastníků školení. Školení můžeme domluvit v průběhu celého roku. V případě vytíženosti vás samých nebo vašich zaměstnanců během pracovního týdne se můžeme domluvit i na školení během víkendu. Ceník poskytovaných služeb naleznete na našich internetových stránkách.

Veškeré kurzy a přednášky směřujeme nenásilnou, a přesto zapamatovatelnou formou k tomu, aby účastníci absolvovali přezkoušení v souladu s požadavkem vyhlášky č. 50/1978 Sb. Nezapomeňte si pečlivě prostudovat, jaké doklady a potvrzení je třeba před nastoupením ke kurzu doložit, stejně jakým způsobem se za školení a přezkoušení platí.

Během kurzu jsou zúčastnění vedeni jak teoreticky, tak prakticky takovou formou, aby nejen úspěšně zvládli závěrečné přezkoušení, ale zároveň byli schopni získané znalosti provozovat bez problémů v praxi. V rámci školení jsou samozřejmostí i praktické dovednosti, zároveň jsou simulovány situace, jež mohou nastat při provádění revizí. Naši lektoři jsou skvěle připraveni k předvedení různých taktik a triků při měření. Pro tato měření můžete použít vlastní přístroje, případně vám nejvhodnější měřicí přístroj doporučíme.